Over ons

Bekijk gehele profiel op:

eerstehulpeersterechtshulp.nl

Patrick Bean

Patrick is in 1996 afgestudeerd in het fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam, waarna hij enkele jaren als fiscaal jurist heeft gewerkt in het bedrijfsleven en bij diverse overheden. Vervolgens richtte hij samen met, onder andere Marco van Riessen, het Juridisch Adviesbureau De Pijp op, een laagdrempelig advieskantoor voor bewoners uit De Pijp in Amsterdam. Naast zijn eigen kantoor, is Patrick vele jaren werkzaam geweest als sociaal raadman in Zaandam en Amsterdam (Westerpark).

Na het behalen van de master arbeidsrecht (met civiel effect) aan de Universiteit van Amsterdam, heeft Patrick vanaf 2011 gewerkt als procesjurist bij een rechtsbijstandsverzekeraar in Amsterdam. Daar hield hij zich met name bezig met het behandelen van zaken op het gebied van het arbeidsrecht en algemene verbintenissenrecht, voor zowel bedrijven als particulieren.

Patrick heeft dus een jarenlange ervaring in het begeleiden en oplossen van allerhande juridische conflicten. Het proberen te bereiken van een minnelijke regeling (schikking) staat daarbij altijd voorop, maar als het niet anders kan, zal de ruime proceservaring van Patrick ertoe bijdragen dat u ook in een procedure zakelijk en deskundig wordt bijgestaan.  

Specialismes

– Arbeidsrecht

– Algemeen verbintenissenrecht